Etusivu Yritys Ajankohtaista Tuotteet Webhotellit Referenssit Yhteystiedot

- Ajankohtaiset uutiset

Vuosi: 2024 - 2021 - 2020 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004

12.10.2011 - Mediamobile Nordic Oy sai uudet kotisivut


ErgoRise muokkasi Mediamobile Nordic Oy:n vanhat kotisivut uuteen ilmeeseen. Sivuston graafinen ulkoasu muokattiin täysin. Siinä käytettiin apuna ranskalaisen Mediamobile Nordic Oy:n emoyhtiön Mediamobile S.A.:n kotisivujen ulkoasua. Sivuston valikkorakenne ja tekstit tarkistettiin ja päivitettiin. Sivusto pyörii täysin asiakkaan palvelinympäristössä ja se sisältää hallintatyökalun, joka hyödyntää MS SQL -tietokantaa.

Sivut löytyvät osoitteesta: http://www.mediamobilenordic.com

 

11.10.2011 - Degero.info sivut valmistuivat


RK-Hanke Degerö sai kotisivut -linjasaneerauksen tiedottamista varten. Petraus toimi projektissa asiakasvastaavana sekä toteutti graafisen ilmeen. ErgoRise toi graafisen ilmeen eloon teknisellä toteutuksella. Petraus sai lisäksi käyttöönsä hallintatyökalun, jonka avulla sivuston tekstejä, kuvia sekä uutisia pystyy muokkaamaan, lisäämään ja poistamaan.

Sivut löytyvät osoitteesta: http://www.degero.info

 

11.09.2011 - Petraus Oy sai uudet kotisivut


Mainostoimisto - Petraus Oy tarjoaa painetut sekä sähköiset mainos- ja markkinointimateriaalit sekä markkinointiviestinnän suunnittelun ja toteutuksen.

ErgoRise on tehnyt antoisaa yhteistyötä Petraus Oy:n kanssa usean vuoden ajan.

Sivut löytyvät osoitteesta: http://www.petraus.fi

 

29.08.2011 - sisustus Verdisainin kotisivut valmistuivat


sisustus Verdisainin toimintaan kuuluu sisustustekstiilien myynti sekä ompelu- ja verhoasennuspalvelut yli 20 vuoden kokemuksella niin julkisiin tiloihin kuin yksityiskoteihinkin. ErgoRise toteutti sisustus Verdisainille kotisivut ErgoLite paketilla, johon kuuluu 5 perussivua ja sisältöpäivitykset tapahtuvat tuntityönä ErgoRisen kautta.

Sivut löytyvät osoitteesta: http://www.sisustusverdisain.fi

 

04.05.2011 - Ahven.net -portaaliin uusi tuotekauppa


Kalatalouden keskusliiton ylläpitämään Ahven.net -portaaliin on rakennettu uusi tuotekauppa. Tuotekauppaan kuuluu lisäksi hallintatyökalu, jonka avulla ylläpitäjät pystyvät lisäämään sekä muokkaamaan kategorioita ja tuotteita.

Sivusto löytyy osoitteesta: www.ahven.net/nettikauppa

 

02.05.2011 - Tiedostojen jakamispalvelu Outotecille


ErgoRise on rakentanut järjestelmän Outotecille, jonka avulla he voivat jakaa HSC Chemistry -ohjelmistonsa päivityksiä ja asennustiedostoja asiakkailleen ympäri maailmaa Internetin välityksellä. Aikaisemmin asennustiedostojen toimitus on tapahtunut kuriiripalveluiden avulla, joka on ollut hitaanpaa, epävarmempaa ja kalliinpaa. Uudella järjestelmällä Outotec pystyy palvelemaan asiakkaitaan paremmin.
 

15.01.2011 - ErgoRisen kotisivut on päivitetty


ErgoRisen kotisivut on päivitetty kokonaan uudelleen. Suurin muutos, joka on tullut päivityksen mukana, on Webhotellit.

ErgoRise on ottanut tuotavalikoimiinsa mukaan webhotellien tarjoamisen, koska se on oleellinen osa verkkosivustoja ja näin pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin. Tarjonnassa on kolme webhotelli pakettia: ErgoRise Basic, ErgoRise Professional ja ErgoRise Enterprise. Suosituin näistä on ErgoRise Professional. Webhotellit ovat 24/7 teknisesti ylläpidettyjä ja hinnat sekä ominaisuudet ovat hyvin kilpailukykyiset.

Sivuille tulee lisätietoa palveuista tammi-helmikuun aikana sekä osia, jotka auttavat ErgoRisen asiakkaita entisestään.

 

03.01.2011 - Kalatalouden keskusliiton uusi portaali Ahven.net valmistui


Kalatalouden keskusliiton uusi portaali valmistui. Projektia on tehty yhteistyössä Kalatalouden keskusliiton kanssa koko 2010 vuosi. Graafisen ilmeen toteutti kolmas taho, mutta ErgoRise toi sen eloon teknisellä toteutuksella. Kalatalouden keskusliitto sai lisäksi käyttöönsä hallintatyökalun, jonka avulla sivustoa pystyy hallinnoimaan.
Sivut löytyvät osoitteesta: http://www.ahven.net
 

03.01.2011 - ErgoRisen vuosi 2010


ErgoRise solmi monia uusia asiakassuhteita ja yhteistyökumppanuuksia vuoden 2010 aikana. Yhteistyö Petrauksen kanssa toi paljon uusia projekteja, jotka olivat antoisia ja tärkeitä ErgoRiselle. Taantuma näkyi hieman vuoden liikevaihdossa, joka oli 29% pienempi verraten vuoteen 2009. Yrityksen liiketulos jäi myös vuodesta 2009 yli 30%.

ErgoRise kiittää kaikkia asiakkaitaan menneestä vuodesta ja toivoo kaikkea hyvää vuodelle 2011.

Tavoitteet ovat suuret myös vuodelle 2011, jolloin on tiedossa suuria projekteja ja uusia palveluita asiakkaille. Näillä näkymin vuonna 2009 aloitettu kansainvälinen projekti tulee tuottamaan tulosta vuonna 2011, joka tulee näkymään liikevaihdossa ja liiketuloksessa positiivisesti.

Uusi web hotellien jälleenmyyntisopimus Louhi Net Oy:n kanssa tuo asiakkaille entistä parempaa, laajempaa ja nopeampaa palvelua. Jälleenmyyntisopimuksen ansiosta ErgoRise alkaa myymään web hotelli -paketteja, joiden nimet tulevat olemaan ErgoRise Basic, ErgoRise Professional ja ErgoRise Enterprise. Web hotelli -paketit ovat hyvin kilpailukykyisiä muiden markkinoilla olevien web hotelli -pakettien kanssa. Tarkempaa tietoa web hotellipaketeista tulee tammikuun aikana, kun ErgoRisen kotisivut päivittyvät.

Ota sinäkin yhteyttä ja hanki palvelu, joka takaa mukavan yhteistyön, konsultoinnin sekä nopean reakointikyvyn eri tilanteisiin.

Hyvää Uutta Vuotta 2011,
Juho Parikka

 
 
ErgoRise, Puh. 044 555 1393, , Vantaa, Finland