Etusivu Yritys Ajankohtaista Tuotteet Webhotellit Referenssit Yhteystiedot
<< Kaikki uutiset

- ErgoRisen kautta SSL SertifikaatitErgoRisen kautta pystyy myös hankkimaan SSL sertifikaatit. Tällä hetkellä tarjolla on seuraavia 1-3 vuoden sertifikaatteja: RapidSSL Sertifikaatti (DV), RapidSSL Wildcard Sertifikaatti (DV) tai Thawte SSL Web Server (OV).

RapidSSL suojaa osoitteen yritys.com ja www.yritys.com alidomainin. Muita alidomaineja (esim. kauppa.yritys.com) tämä SSL-sertifikaatti ei kuitenkaan suojaa, joten kaikille suojattaville alidomaineille on hankittava oma varmenne.

Jos haluat suojata useamman alidomainin, niin yleensä edullisempaa on hankkia RapidSSL Wildcard Sertifikaatti, joka suojaa verkkotunnuksen kaikki alidomainit sekä päädomainin. Suojaus kohdistuu päädomainin lisäksi esimerkiksi kauppa.yritys.com osoitteelle, blogi.yritys.com osoitteelle ja kaikille alidomaineille, joita verkkotunnukseen on liitetty.

Jos haluat suojata useamman eri domainin webhotellissa esimerkiksi www.yritys.fi ja www.yritys.com, niin voit hankkia Thawte SSL Web Server sertifikaatin. Tähän pystyy liittämään useamman lisädomainin päädomainin lisäksi ja näin saat suojattua myös rinnakkaisdomainit.

Hinnat alkaen 56€ /vuosi (sis. alv 24%). ErgoRisen webhotellin asiakkaille hintoihin sisältyy myös sertifikaatin asennus webhotelliin.

Lisätietoa: ErgoRise SSL Sertifikaatit

 
ErgoRise, Puh. 044 555 1393, , Vantaa, Finland