Etusivu Yritys Ajankohtaista Tuotteet Webhotellit Referenssit Yhteystiedot
<< Kaikki uutiset

- ErgoRise vuosi 2016ErgoRise panosti vuonna 2016 olemassa olevien asiakkaiden sivustojen ylläpitoon ja kehittämiseen. Vuonna 2016 on puhuttu paljon SSL sertifikaatti vaatimuksista sivustoilla, ja ErgoRise tulee tarjoamaan tähän ratkaisun webhotelleissaan vuoden 2017 alkupuolella.

Koska ErgoRise keskittyi pääsääntöisesti sivustojen ylläpitoon ja sivusto-ominaisuuksien kehittämiseen, liikevaihto ja tulos olivat samaa luokkaa kuin aikaisempana vuotena.

Tavoitteet ovat aikaisempaan tapaan suuret myös vuodelle 2017, jolloin on tiedossa paljon uusia palveluita ja uusien sivusto-ominaisuuksien kehittämistä. ErgoRise pyrkii tuomaan sivustolleen vuoden 2017 aikana verkkokaupan, jossa tulisi olemaan tarjolla pienyrityksille tarpeellisia tietotekniikkalaitteita.

Hinnat pysyvät vuoden 2016 tasolla ja ErgoRise pystyy jatkossakin tarjoamaan palveluitaan edulliseen hintaan ja laadukkaasti.

ErgoRise kiittää kaikkia asiakkaitaan menneestä vuodesta ja toivoo kaikkea hyvää vuodelle 2017.

Ota sinäkin yhteyttä ja hanki palvelu, joka takaa mukavan yhteistyön, konsultoinnin sekä nopean reagointikyvyn eri tilanteisiin.

Hyvää Uutta Vuotta 2017,
Juho Parikka
ErgoRise

 
ErgoRise, Puh. 044 555 1393, , Vantaa, Finland